Izvor:
20.08.2018 u 14:04
0

STALO MU JE DO BIVŠE: Uz pomoć ovih trikova saznajte da li vaš dečko ne misli o njoj!

Dečko koji je zaista preboleo bivšu neće da ćuti o njoj, nego će vam iskreno ispričati sve o njihovom raskidu.

Ako se pitate da li je vašem dečku još uvek stalo do njegove bivše devojke, postoji vrlo jednostavan način da to proverite. Njegov odgovor na vaše pitanje šta misli o njoj najlakši je način da saznate je li je zaista preboleo, čak i ako uopšte ne želi da priča o njoj. U nastavku otkrijte koji odgovori otkrivaju da još uvijek gaji osećanja prema njoj:

Ne želi ništa da kaže o njoj

Dečko koji je zaista preboleo bivšu neće da ćuti o njoj, nego će vam iskreno ispričati sve o njihovom raskidu. Ako pak ne želi da govori o njoj, znači da još uvek nije načisto sa svojim osećajima prema bivšoj.

Ljuti se na nju

Ako često priča o njoj u negativnom kontekstu i spominje njene mane, to je takođe pokazatelj da još uvek gaji osećanja prema bivšoj i nije je do kraja preboleo.

Idealizuje je

Muškarac koji često priča o svojoj bivšoj i za nju ima samo reči hvale verovatno će vas uvek upoređivati s njom, a verujemo da to nijedna od vas ne želi.

Bivša mu je najbolja prijateljica

Sasvim je ok ostati u dobrom odnosu s bivšom devojkom, ali je pomalo čudno ako mu je ona nakon raskida postala najbolja prijateljica. To uglavnom ukazuje da jedno od njih dvoje nije prebolelo njihovu vezu pa misli da će ga/je tako možda opet pridobiti jednog dana.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter