Izvor:
23.08.2018 u 14:46
0

OBRATITE PAŽNJU NA OVA TRI MESTA: Ovo su erogene zone na njegovom telu!

Ako želite dodatno da ga uzbudite, obratite pažnju na ova 3 mesta.

Ok, znamo da ćete svi prvo pomisliti da je penis mesto gde želi da ga dirate stačno. Logično! Ali ako želite da mu pružite nešto bombastično, onda se poigrajte s ova tri mesta na njegovom telu koja važe za glavne erogene zone. Garantujemo da će nakon prvog dodira eksplodirati od užitka i nikada neće izbaiti iz glave tu vašu akciju.

Postoje 3 mesta na njegovom telu čija će stilumacija pričiniti pravo zadovoljstvo. Zato, čitajte pažljivo i nikako nejmote zaobići ova čarobna mesta.

Testisi

Često su zapostavljeni tokom predigre. Ali, ove seksi "loptice" vrlo su osetljive i blagim dodirivanjem jako ćete ga uzbuditi ako budete nežne i oprezne. Ne zaboravite i maštovite.

Perineum

Da li ste čuli da i muškarci imaju G tačku? Ona se ne nalazi duboko kao naša, već je locirana izmešu testisa i anusa i nežnom masažom izazvaćete erupciju strasti. Masaža najbolje deluje kada onleži na leđima. Savet: dok jednom rukom masirate perineum, drugom možete stimulisati penis ili testise.

Frenulum

Deo koji spaja donji dio glavića s kožicom. Frenulum je bogat brojnim živčanim završecima i vrlo je osetljiv. Donja strana penisa obično je osetljivija na dodir pa kombinujte laganu i masažu brzim pokretima zbog kojih će uživati u svakoj sekundi.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter