Izvor:
23.08.2018 u 14:52
0

Tipovi devojaka sa kojima svaki muškarac treba da se zabavlja pre nego upozna „onu pravu“!

Mislile ste da je samo put do “onog pravog” težak? Greška!

Muškarcima je isto toliko teško da pronađu “onu pravu” sa kojom će odjahati uz zalazak sunca i biti srećni do kraja života.

Psiholog Samanta Rodman misli da svaka devojka može da se smesti u određenu kategoriju na osnovu nekih važnih karakteristika i ponašanja. Ona ističe da svaki muškarac treba da se zabavlja sa devojkom iz sledećih 10 kategorija pre nego nađe onu koja je za ceo život.

Tatina devojčica

Ona nije spremna da pusti drugog muškarca u svoj život i da mu dovoljno pažnje. Uprkos godinama, ona će za sve da pita svog tatu i da uvek traži od njega pomoć. U ovim situacijama čak ni upoznavanje njenog oca neće da pomogne. Na kraju ovakve veze muškarac će se osećati lošije nego devojka, jer ona ima svog muškarca i dalje u njenom životu.

Parti manijak

Ona zna gde je najbolja zabava večeras u gradu. Iako ste vi za neki mirniji vikend i odlazak u šetnju, ona će obuti štikle i kratku haljinu, poljubiće vas za laku noć i prepustiti se čarima noćnog života. Sa njom vam nikada neće biti dosadno, ali da li vam zaist atreba tolika zabava i briga?

Dobar student

Razgovori sa njom su dugi i zanimljivi. A onda dođu ispitni rokovi i ona vas u potpunosti baci u drugi plan i ne izlazi iz sobe. Samo učenje, fakultet i ispiti. Raskid neće biti veliki problem za nju, jer ide sledeći rok.

Gospođica ljubomorna

Ljubomora je normalna u vezi ali samo dok stvari držite pod kontrolom. Teško ćete ovakvoj devojci objasniti neke stvari, s toga se ne zamarajte previše.

Tračara

Ona zna sve najsvežije tračeve o svima u vašem okruženju. Koliko će vas to zanimati procenite sami, ali da li stvarno želite da budete sa nekim ko toliko brine tuđu brigu?

Devojka koju će vaša mama obožavati

Muškarci često za neku devojku pomisle da je ona ona prava, a onda je upoznaju sa svojom majkom. Njih dve odmah nalaze teme za razgovor i nastavljaju da ćaskaju kao da niko drugi ne postoji. Vaš raskid će vašoj majci pasti mnogo teže nego vama. Nemojte da se začudite ako njih dve ostanu i dalj eu kontaktu.

Briga je njeno drugo ime

Biti umereno zabrinut je dobro, jer vam je ipak stalo do nekoga s kim ste u vezi. Stalne poruke kako ste, gde ste, kad dolazite kući, zašto se ne javlajte – ugušiće vas. I ne radi se tu o ljubomori, ma kakvi. To je samo njena karakterna osobina. Momci uglavnom beže od ovakvih devojaka jer one žele apsolutnu kontrolu.

Kraljica drame

Nikada niste mirni sa ovakvim devojkama. U stanju su da naprave dramu enormnih razmera ni iz čega. Ovakvi parovi se često svađaju, raskidaju, mire se…

Fensi cica

Ona je trendi, uvek obučena po poslednjoj modi i svet joj se vrti oko mode. Jedina greška koju one prave je promena garderobe muškarca sa kojim su. To znači promenu vas iz korena, a to je veliko NO NO.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter