Izvor:
30.08.2018 u 15:30
0

SEKS BEZ PARTNERA: Ne morate da se samozadovoljavate da biste doživili orgazam!

Ukoliko ste se pitali šta će još moderna tehnologija da nam donese, evo odgovora. Sada imate mogućnost da vodite ljubav bez partnera, u samoći i udobnosti svoga doma.

Koliko je to dobro za socijalizaciju i budućnost čovečanstva?

Odgovor je, nije dobro, ukoliko uzmemo u obzir da se ljudska komunikacija polako već svodi samo na virtuelnu, izgleda da će i seks da pređe u ovu dimenziju.

Osim VR naočara, koje postoje, od skoro je moguće i kupiti celokupnu opremu za virtuelni seks.

Na tržištu postoji paket u kojem dobijate slušalice, naočare i ručni kontroler i to sve košta minimum 800 dolara. Erotski video-materijali koji se prikazuju u virtualnoj stvarnosti snimljeni su ranije kao "konvencionalni porno-filmovi", ali snimani su kamerom koja snima čak 180 ili 360 stepeni.

Evo kako funkcioniše, avatarski seks!

Nakon što osoba stavi VR naočare, potpuno postaje deo scene, a njegova figura je postavljena u sam centar zbivanja, pored avatara koji predstavlja virtuelno telo sa kojim se upuštate u seksi igrice.

Osim 'filmova za odrasle', moguće je i igrati VR interaktivne seksualne igre, a interes za ovakvom vrstom zabave, kako pokazuju najnovija istraživanja, sve je veći.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter