Izvor:
02.09.2018 u 14:27
0

NE ZAVARAVAJTE SE: Evo šta radimo kada smo zaljubljeni, pa nam se obije o glavu!

Kada smo na početku veze, zaljubljeni i opčinjeni partnerom, spremni smo da zažmurimo na sve njegove mane. To u početku nije problem, dok je strast na vrhuncu i kada zaljubljenost nosi, ali tokom vremena može početi da vam smeta.

Evo gde grešite.

Prelazite preko stvari koje vam smetaju i unesrećuju.

Neki postupci se jednostavno ne mogu oprostiti. Postoje parovi koji mogu da pređu preko preljube ili uvrede i ponovno steknu poverenje, ali to se događa samo kada druga strana koja je kriva za ove prestupe iskreno žali zbog njih i promeni svoje ponašanje na bolje.

Bez toga nema opraštanja i poverenja. Ako ste svom partneru objasnili šta vas je duboko povredilo, ali on to i dalje radi, prelazak preko problema vas neće učiniti srećnijom. Psiholozi upozoravaju da ignorisanje problema dugoročno šteti vezi ili braku i ponekad je bolje pošteno se posvađati nego ćutati o onome što vas muči.

Ako problem ne može da se reši, a vi ste i dalje nesrećni, onda je bolje prekinuti vezu nego ostati u njoj.

Stavljate uvek njegove potrebe ispred svojih.

Kako biste uspostavili zdrav odnos, ne samo ljubavni nego i prijateljski, sebi morate biti na prvom mestu. Žene često imaju potrebu da maksimalno ugađaju svom partneru u svim aspektima zajedničkog života i istovremeno zanemaruju svoje potrebe.

Uvek se prilagođavate se njegovom rasporedu, kuvate samo ono što on želi, u najintimnijim trenucima važno vam je da on bude zadovoljen, a vi svojevoljno igrate sporednu ulogu. Sve su ovo situacije u kojima ne mislite na sebe, a trebalo bi.

Zapamtite da je temelj svake veze kompromis i jednakost, a vi ste jednako važni kao i vaš partner.

Srbija danas
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter