Izvor:
04.09.2018 u 14:30
0

NAUČNICI OTKRILI: Taktike koje preljubnici koriste kako bi sprečili sebe da opet prevare partnera!

Prevara je nešto što najviše može da ugrozi i uništi odnos partnera pa je izbegavanje iste neophodno.

Naučnici su otkrili da preljubnici imaju par taktika koje koriste ne bi li sprečili sebe da varaju svoje partnere i tako sačuvali odnos od raspada.

Istraživanje koje je obuhvatilo preko 350 ljudi, pokazalo je da je povećanje seksa sa partnerom taktika koja se najviše primenjuje, a druga je udaljavanje i izolacija od ljudi koji mogu da budu izazov. Ali, ukoliko se borite sa iskušenjima, trebaće vam mnogo više sreće jer retko koja taktika može tu da vam pomogne.

75 odsto ispitanika starosti od 19 do 63 godina, odlučili su se za poboljšanje veze kao taktiku da spasu odnos koji imaju sa partnerom. To uključuje odlazak na dejt, trud da izgledaju što bolje i lepše kada su sa njima ili da imaju više seksa.

Druga taktika je “proaktivno izbegavanje” koja podrazumeva suzdržavanje i distancu od iskušenja. Pored fizičkog izbegavanja, većina izbegava čak i stupanje u razgovor sa nekom osobom.

Treća taktika je “odstupanje od iskušenja” koje podrazumeva osećaj krivice i razmišljanje o osobi koja je predmet iskušenja u negativnom smislu. Oni koji koriste ovu taktiku izjavili su da manje flertuju kada ovako posmatraju predmet požude.

Ono što razočarava jeste da su ove taktike dale malo pozitivnih rezultata i zapravo smanjile preljube. Po mišljenju stručnajka malo toga može da se uradi i popravi jednom kada osetimo iskušenje.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/raj189991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter