Izvor:
10.09.2018 u 14:52
0

KAKO DA IH VRTITE OKO MALOG PRSTA: Kako da znaš da imate posla sa ženom koja zavlači muškarce?

Problem kod serijskog zavlačenja je u tome što osobe koje to rade često i ne znaju kako se ponašaju. Ovo su jasni pokazatelji da ti je zavlačenje muškaraca hobi u kojem i te kako uživaš.

Uvek daješ telefonski broj…

Iako znaš da zapravo ne želiš da ti se frajer javi. Ne želiš da ispadneš bahata pa spremno diktiraš brojeve i ne razmišljaš koju poruku zapravo šalješ.

Održavaš komunikaciju…

A ponekad je jednostavno bolje jasno dati do znanja da nisi zainteresovana. Ako iz pristojnosti odgovaraš na poruke i istovremeno si jako srdačna, većina će muškaraca pomisliti da si stvarno zainteresovana.

.Smišljaš izgovore…

Umesto da jasno kažeš da ne želiš na kafu ili večeru, uvek smišljaš izgovore, zbog čega frajeru celo vreme daješ lažnu nadu.

Ljubomorna si…

Kad vidiš da frajer za kojeg nisi zainteresovana pokazuje interesovanje za neku drugu, postaješ pomalo ljubomorna i tražiš njegovu pažnju. Ne zato što ti se odjednom sviđa, nego zato što ti fali da budeš u centru pažnje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter