Izvor:
13.09.2018 u 08:50
0

DRUGAČIJI VAS NE ZASLUŽUJE: Najbolje osobine muškarca koji će vas sigurno usrećiti!

Pravi muškarac ne samo da zna da uteši lepim rečima, već preduzima i odlučne akcije.

Svaka žena traži muškarca sa određenim osobinama, ali bez ovih karakteristika ne treba napraviti ni korak do oltara.

Ako vaš dečko ili suprug ima neke od ovih osobina, to je idealno.

1. On vam pomaže u kućnim poslovima u domaćinstvu

Nikada nemojte dozvoliti da se osećate kao njegova lična sobarica. On shvata da imate puno obaveza i uvek je spreman da vam pomogne u čišćenju kuće. Naravno, ponekad će progunđati, ali koji muškarac to ne radi?

2. Uvek vas podržava, čak i kada pravite greške

Svi pravimo greške, ali kada se to desi, tvoja druga polovina treba uvek da vas podrži. Čak i ako niste u pravu. U svakom slučaju, vaš suprug treba da vam pomogne.

3. Obraća pažnju na detalje

To ne znači da mora da zna svaki detalj iz vašeg života, ili npr. kakvu ste haljinu nosili na dan kada ste se vas dvoje upoznali. Ali, mora da zna koliko šećera može da sipa u čaj i koja je vaša omiljena pesma.

4. On je mudar, a ne samo pametan

Od velike je pomoći kada pored sebe imate nekog ko može da vam objasni nešto što ne razumete, na primer kvantnu fiziku. Ali, još važnije je da može da nađe izlaz iz običnih životnih problema. Ako je u stanju da vam da dobar savet, na primer, nakon svađe sa majkom, onda imate sreće…nastavak na sledećoj stranici…

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter