ISPROBAJTE: Evo sedam sjajnih saveta za što duži seks!

Poslednje istraživanje pokazuje da bi čak 34 odsto žena želelo da njihovi odnosi duže traju.

Evo sedam saveta stručnjaka koji sugerišu kako ga zadržati budnim (i aktivnim) tokom čitave noći.

1. DUBOKO DISANJE

Pokušajte da nagovorite svog partnera da primeni petominutne vežbe dubokog disanja pre nego prione na "posao". Ovo će mu pomoći da obuzda svoje uzbuđenje, a seks će trajati duže. Najbolji pristup bi bio da tokom predigre budete okrenuti licem jedno prema drugom i "razmenjujete" dah – on udahne, vi izdahnete.

2. RANI ORGAZAM

S obzirom na to da za vašeg partnera, penetracija obično ubrza stvari, naterajte ga da vas dovede do orgazma već tokom predigre. Tako ćete oboje biti opušteniji i povećati šanse da vrhunac postignete zajedno. Osim toga, kada jednom doživite orgazam lakše je da vam se to dogodi ponovo.

3. NEKA ON SVRŠI PRVI

Stimulirajte svog partnera ručno ili ga zadovoljite oralno pre nego što vi dostignete vrhunac. Muškarcima manje treba da se "dopune", pa ćete tako zajedno stići i do vašeg orgazma.

4. "KRENI-STANI" TEHNIKA

Kada seks postane dinamičan, napravite malu pauzu. Tako će on malo "spustiti loptu" i smanjiti mogućnost da svrši prerano. Najbolji način je da se naprosto prestanete kretati, odvojite genitalije i samo se strasno ljubite neko vreme.

5. TEHNIKA STISKANJA

Tokom seksa, navedite ga da zaustavi penetraciju i nežno stisnite vrh njegovog penisa. Tako ćete malo smanjiti njegovo uzbuđenje. Pokušajte čak i nekoliko puta preći rukom, pa onda nežno stisnite pre ponovnog ulaska u vas.

6. PROBAJTE NOVE KONDOME

Upotrebite neku vrstu kondoma koju do sada niste upotrebljavali, na primer one koji smanjuju osetljivost. Oni sadrže male količine benzokaina i lidokaina, stvari koje diskretno smanjuju uzbuđenje u samom penisu i pomažu mu da seks traje duže.

7. IZBEGAVAJTE DOGI POZU

Ona se preporučuje samo za seks "na brzaka", a seks kod većine muškaraca traje duže u standardnoj misionarskoj pozi ili kada je žena odozgo.

 

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15.20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live