Izvor:
15.06.2018 u 13:32
0

OTKRIVENO: Osobe sa velikim usnama važe za senzualne ljubavnike!

Pokaži mi lice, reći ću ti kakav si u ljubavi i seksu – kaže seksolog Trejsi Koks. Ona je proučavala drevna kineska učenja i navodno otkrila određene uzročno-posledične veze.

Obrve – Osobe sa retkim obrvama nisu previše seksualne. Za one koji imaju guste, kaže se da su otvorene za nove ljubavne eksperimente.

Oči – Svetle oči otkrivaju želju za izazovima i neverstvom. Tamnije oči su svojstvene strastvenim osobama, dok su smeđooki veliki ljubavnici koji se dugo pamte.

Usne – Osobe sa velikim usnama važe za senzualne ljubavnike, a one sa malim za maštovite i predane. Puna donja usna karakteristična je za one koji stalno žude za novim užicima, izrazito tanka za neinventivne.

Nos – Prćasti nos odaje romantičnu osobu, ravan vrele i predane tipove ličnosti. Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadolje, senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su izuzetno strastvene i potpuno predane tokom odnosa.

Uši – Ljudi sa malim ušnim resicama imaju jak seksualni nagon, dok su osobe sa većim ušima senzualne.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter