Izvor:
21.09.2018 u 17:11
0

ZNATE LI ZA PERECA POZU U KREVETU? Parovi širom sveta su potpuno ludi za njom!

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima širom sveta, žene treba da legnu na bok, a njihov partner da kleči kod njihovih kolena.

Strani mediji raspisali su se o pozi za seks koja izluđuje mnoge parove. Perec poza pruža parovima mogućnost za duboku penetraciju kao u psećoj pozi dok održavate kontakt očima, piše The Sun.

Ako želite da isprobate pozu ogromne ljudske perece sa svojim partnerom, to bi moglo bi biti upravo ono što tražite i što vam je potrebno u vašem seksualnom životu.

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima širom sveta, žene treba da legnu na bok, a njihov partner da kleči kod njihovih kolena.

Muškarac podiže ženinu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio.

Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav "posao" u ovoj vrlo strastvenoj pozi u kojoj su ljudima ruke slobodne da lutaju telima.

Minimalni napor i maksimalni užitak.

Da biste prešli na sledeću, žena takođe može da iskoristi svoje slobodne ruke kako bi istražila svoje telo ili partnera, te na taj način povećala seksualnu napetost.

A za još više uzbuđenja, zašto ne biste dodali vibrator ili lubrikant u miks?

Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter