Izvor:
07.10.2018 u 21:41
0

DŽABA VAM TRUD: Ovo su 3 tipa žena od kojih muškarci beže!

Žene su sklone da često previde svoje propuste, koje muškarcima mogu smetati, a ukoliko se ponavljaju u dužem vremenskom periodu, čak ih i motivistati da odustanu od veze.

Iako deluje bezazleno, muškarcima najčešće smetaju sitnice koje žene nesvesno čine. Takve stvari je najteže menjati, ukoliko im se ne skrene pažnja, baš zato što žene to ne uviđaju da čine.

Žene uništavaju vezu sledećim potezima:

1. Nesigurnost

Žene koje u odnos ulažu i preko mere svoje mogućnosti, a nisu velikodušne i brižne, jedan su od tri tipa žena koje plaše muškarce.

Ove žene čine sve da bi zauzvrat dobile još više, a sklone su da nabrajaju sve ono što su učinile za partnera. To muškarce guši, ali i plaši, a o takvim ženama govori da su nesigurne.

2. Previše ističu svoju samostalnost

Ovakve žene sebično brinu samo o sebi. Kroz svoju nezavisnost, one žele muškarce da ostave u svojoj senci. Logika kojom se vode je da ukoliko se ne oslone ni na koga, neće moći da budu povređene.

3. Pretvaranje

Ovakve žene su neiskrene, a to u samom startu ubija odnos. Ovakav tip žene će se pretvarati da voli sve što voli njen partner, čak iako joj je to beskrajno dosadno. Žene ne samo da na taj način postaju pravi licemeri u vezi, već i same sebe sputavaju i sprečavaju svog muškarca da ih prihvati onakve kakve zapravo jesu. Skrivanje i lažnih maski da bi se nekome dopale vodi mnogo dubljim problemima, a opstanak takvog odnosa je upitan.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter