PRAVI JE TRENUTAK ZA LJUBAV: Pazite samo da ovih 6 stvari sakrijete od budućeg dragog!

 

 

Veze se temelje na poverenju, ali neke stvari neće nikome da naude ako ostanu tajna. Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje treba da držite za sebe i ne delite ih s partnerom.

 

Kilogrami

 Iako ste videli kako neke fitnes devojke koje su se posvetile vežbanju ponosno dele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

 

Broj partnera

 Retko koja žena će otkriti s koliko je muškaraca spavala. To ni na koji način ne može uticati na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku hroničnu polnu bolest.

 

Apetit

 Ponekad je ženama neprijatno da kažu da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno zabavljanje pre nego što istina o ovom pitanju ispliva na površinu.

 

Sposobnost u "muškim" poslovima

 Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspeti da sklopi bilo koji komad nameštaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

 

Ispuštanje gasova

 Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj telesnoj potrebi. Ako se ne mogu zaustaviti do kupatila, žene će uglavnom krivicu svaliti na kućnog ljubimca ili neku višu silu.

 

Nezadovoljstvo nakon seksa

 Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!

 

Izvor: Kurir
Foto:  Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:20  Provodadžija
22:20  Sudbine
23:20  Novajlije reality