Izvor:
08.10.2018 u 17:34
0

NIJE VAM JASNO ZAŠTO STE SAMI: Verovatno terate partnere ovim stvarima!

Postoje neke specifične stvari kojima žene odbijaju muškarce od sebe, a da toga nisu ni svesne. Otkrijte da li ih i vi pravite i kako da ih promenite na vreme ako ne želite da zauvek ostanete same:

Pokušavate da promenite muškarce

Mnoge žene ulaze u vezu očekujući da će moći da promene sve sitnice koje im smetaju na partneru. Ali upravo im se to često obije o glavu. Kada je muškarac prisiljen da se odrekne stvari koje ga vesele i menja svoj karakter zbog žene, može zaključiti da mu je bolje bez nje.

Zamarate se beznačajnim stvarima

Ne hvatajte se za svaku sitnicu i pokušajte da obuzdate svoje emocije. Muškarci su obično iskreni i njihovi postupci nemaju skrivene namere, a analiziranjem svake njegove rečenice samo ćete ga izludeti i oterati od sebe.

Uskačete u krevet već na prvom sastanku

Iako zvuči neverovatno, muškarci ne žele (uvek) da imaju seks na prvom sastanku sa ženom s kojom planiraju ozbiljnu vezu. Ako ga odvučete u krevet već nakon prvog zajedničkog pića, neće vas smatrati materijalom za devojku. Žena koja odlazi samo s poljupcem za laku noć i ostavlja ga da čeka muškarcu će biti mnogo zanimljivija.

Niste verne

Očito je zašto bi nešto ovakvo oteralo muškarca od vas, ali to se ne odnosi samo na sam čin prevare. Ako vam je flertovanje omiljeni hobi od kojeg ne odustajete čak ni kad ste zauzete, muškarac će se osećati nesigurno i teško da će ijedna vaša veza potrajati dugo.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter