Izvor:
09.10.2018 u 06:05
0

MORA DA BUDE DOSTOJAN NJIHOVE LJUBAVI: Evo zašto su pametne dame same!

Biti sa nekim ko nema samopouzdanje, ili ko teško ispoljava emocije njima nije ni najmanje privlačan scenario.

Da li ste se ikada pitali zašto su pametne i atraktivne devojke često same? Ne, one nisu solo zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili misle da su superiornije od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađu partnera dostojnog njihove ljubavi i poštovanja.

One ne žele da troše vreme i energiju na nekoga ko ne može da prati njihov ritam i ide u korak sa njima po pitanju svih bitnih aspekata života.

Evo nekih od razloga zašto su pametne žene same:

Imaju vrlo visoke kriterijume

Ove devojke su vrlo svesne sopstvene vrednosti, tako da ne pristaju na vezu sa nekim ko ne zaslužuje njihov trud i pažnju. Njihov muškarac mora da bude jak, pun samopouzdanja i potpuno nezavisan.

Mnogo truda i energije ulažu u druge aspekte života

Pametne i ambiciozne žene dosta energije ulažu u postizanje svojih ciljeva, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. One ne čekaju da im nešto padne sa neba, već preuzimaju incijativu i bore se za ono što žele. One jednostavno ne podnose muškarce koji nemaju nikakve ambicije i koji su pasivni.

Same su sebi dovoljne

Ovim damama nije potreban muškarac da bi se osećale emotivno ispunjeno i ostvareno. One već imaju sjajne prijatelje i uspešne karijere. Ukoliko odluče da budu sa nekim, ta osoba mora da poštuje sve navedeno.

Ne tolerišu ispade, niti su spremne na velike kompromise

One nikada ne dozvoljavaju da neko manipuliše njima i igra razne igrice. One ne dozvoljavaju da ih neko laže, igra se njihovim osećanjima ili ih vara.

Za njih princ na belom konju ne postoji

One su odrasle i ne veruju u takve bajke. Njima nije potreban muškarac da bi se osećale sigurno i zaštićeno. Čak ni da bi imale decu, jer se ne boje da budu samohrane majke.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter