Izvor:
20.10.2018 u 14:53
0

Evo šta treba da ga pitate pre nego što spavate sa njim!

Iako nema pravila kada bi prvi put trebalo da imate odnos sa novim momkom, da li je to pet minuta nakon što ste ga upoznale ili možda nakon sklapanja braka, od svog partnera morate da zatražite odgovore na neka pitanja.

Neka pitanja je sasvim normalno postaviti, a neka su malo neugodnija. Evo šta treba da ga pitate pre nego što spavate sa njim.

Da li si se testirao?

Vrlo je bitno da pitate partera da li se testirao na polne bolesti. Pitajte ga otvoreno kada se poslednji put testirao, koji mu je status i da li je nakon toga spavao s nekim. Ako se partner nikada nije testirao, da bi mu bilo manje neprijatno, idite lekaru i zajedno se testirajte.

Da li si oženjen?

Čak i ako ste u neobaveznoj vezi, odgovor na ovo pitanje morate da znate. Većina žena pretpostavlja da ako muškarac izlazi sam najverovatnije nije oženjen. Međutim, pitajte ga direktno i bez ustručavanja, čisto da znate na čemu ste i da ne biste upale u probleme.

Voliš li svoj posao?

Čime se baviš? Voliš li taj posao? Kakav je tvoj tipični radni dan? Sviđaju li ti se tvoje kolege? Ova pitanja mu ne morate postaviti odjednom – ipak ne sprovodite istragu protiv njega. Međutim, traženje odgovora na ova četiri pitanja je jednostavan način da otkrijete da li je vaš partner lažljivac. Ukoliko odgovore na ova pitanja počne da izbegava, to znači samo jedno – da nešto krije od vas ili da vas laže. I zapamtite: Ako vas laže o nečemu trivijalnom kao što je njegov posao (čak i ako je to samo da vas impresionira), verovatno laže i za druge stvari.

Lep auto! Koristiš ga kako bi osvojio devojke?

Laskajte mu da biste videli kakav mu je ego. Normalnom momku biće neugodno zbog vaše pohvale, a arogantni hvalisavac će vaš komplimet iskoristiti kako bi nastavio hvalospeve o sebi. Ako svaki vaš kompliment upućen njemu podrazumeva njegovo desetominutno samohvaljenje, to sigurno nije muškarac s kojim želite da delite krevet.

Jesi li prijatelj s bivšom devojkom?

Način na koji on govori o svojim prošlim vezama, govori dosta o njemu. Na ovaj način možete saznati čemu ga je ova veza naučila, kaje li se zbog nečega u toj vezi i da li se veza uopšte završila. Takođe, ako s poštovanjem govori o svojoj bivšoj devojci, vrlo je verovatno da će tako govoriti i o vama.

Danas ti je frizura loša?

Sigurnost je važna, pogotovo kada ste intimni s novim partnerom. Međutim, ako ste ga tek upoznali, verovatno niste imali priliku da vidite sve njegove osobine. Vrlo je važno znati da li vaš partner zna da kontroliše bes. To radite upotrebom blagih provokacija.

Evo kako to funkcioniše: izazivajte tako što ćete ga zadirkivati u vezi s nečim na šta je posebno ponosan, kao što je njegov automobil, brada ili frizura. Stručnjaci tvrde da osobe koje su nasilnici ne mogu da se kontrolišu kada ih zadirkujete.

Koja su moja očekivanja?

Pre nego što spavate s novim partnerom važno je da znate koja su vaša očekivanja. Želite li samo seks ili vezu? Morate biti načisto sa sobom kako u ovom odnosu ne biste bili povređeni i kako se ne biste zaljubili, a da druga strana nema takva osećanja.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter