Izvor:
21.10.2018 u 15:32
0

ZLATNO PRAVILO SKLADNOG BRAKA: Psiholozi tvrde da je u ovome ključ!

Znate li za onu "Svakog gosta tri dana dosta"? Sada je pravo vreme da tu uzrečicu počnete da smatrate pravilnom.

Svaka poseta vašem domu koja traje duže od tri dana, vrlo lako može narušiti sklad i harmoniju vašeg odnosa, iscrpiti vas fizički i mentalno, te vas navesti na svađe oko stvari oko kojih se inače sporazumno dogovarate, tvrde psiholozi.

Iako vam se ovo možda čini kao situacija koju je nemoguće izbeći i ne možete ni zamisliti način na koji bi gostima rekli da nisu dobrodošli na duže od tri dana, ipak se ovde radi o održavanju zdravog bračnog odnosa.

Kako vi ili vaš suprug ne biste bili isfrustrirani jer morate nedelju dana hodati potpuno obučeni u sopstvenoj kući, ili zato što morate dvostruko više čistiti i kuvati, pokušajte pronaći način kako ćete reći gostima za novo pravilo a da ih ne uvredite.

Verujemo kako se većina njih neće naljutiti, a jedino što možete očekivati zauzvrat je jednak tretman, što se čini poprilično pravednim.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter