PRONAŠLI STE SVOJU SRODNU DUŠU: Ovih 10 znakova će vam pomoći da se uverite u to!

 

 

 Svi mi želimo onog “pravog”, našu “drugu polovinu” ili kako još volimo nazvati – srodnu dušu. Ljubav bez sinergije i dobre povezanosti među partnerima nije potpuna ukoliko se zaista ne pronađete. A onda i kada to pronađemo, onda se pitamo da li je zaista on “taj”. Ukoliko se prepoznajete u sledećih 10 stavki, onda ste sebi obezbedili potvrdan odgovor na to pitanje.

1. Osećate duboku, duhovnu povezanost sa tom osobom, i imate onaj stari, dobro poznati osećaj, kao da je poznajete čitav život.

2. Izrazito su vam jaka i slikovita sećanja na vaše protekle zajedničke trenutke.

3. Razumete jedno drugo i imate sličan način razmišljanja.

4. Možete imati slične nedostatke ili navike ili ste se oboje susretali sa sličnim izazovima tokom detinjstva. Proživeli ste slične stvari i ono što je još važnijem, u sličnom periodu ste bili na prekretnicama života.

5. Vaša veza je intenzivna. Možete varirati od ekstremnih visina do ekstremnih padova. Ali kada sve saberete zadovoljni ste konačnim ishodom. I baš kao takva, veza vam prija.

6. Osećate se usklađeno čak i kada niste fizički zajedno.

7. Intuitivno znate što druga osoba misli ili oseća. Možete bez reči da pretpostavite šta je vaš partner pomislio ili poželeo.

8. Vaša veza je emocionalna, izazovna i može u vama probuditi nešto za što niste ni bili svesni da postoji.

9. Može doći do velike promene u vašem životu kada prvi put sretnete tu osobu.

10. Vaša veza možda neće trajati večno, ali ljubav će uvek biti prisutna.

 

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost