SREĆNI PAROVI RADE OVIH 7 STVARI VIKENDOM: Možda ste vi među njima!

 

 

 Ne znate šta biste sa svojim dragim mogli da radite ovaj vikend? Za slučaj da vam je ponestalo ideja, raspitali smo se šta to rade srećni parovi. Ideje su im sjajne, slobodno se poslužite i zahvalite nam u ponedeljak!

 

1. Svako ima vreme samo za sebe

Prva ideja će vas pomalo šokirati, ali srećni parovi jako često provode vreme odvojeno. Nisu posesivni, ne vole kontrolu i žive bez trunke ljubomore. Odvojeni prijatelji i druženja divni su isto koliko i zajednički. Dakle, već ovog vikenda dogovorite ludu subotu s prijateljicama, opustite se zajedno, a sledeći dan partner i vi možete da podelite utiske. Osećaj će nesumnjivo biti savršen!

 

2. Kuvaju i čiste zajedno

 Ima nešto prilično idilično u ''porodičnom'' životu vikendom. Pogotovo ako poslove, naravno, pravedno podelite! Uredan stan i ukusan ručak s omiljenim sastojcima ulepšaće vam dan, ali pre toga ćete sigurno uživati u procesu pripreme. Naravno, pustite muziku, pričajte i smejte se usput. A ručak ili večeru začinite vinom (i ostalim desertima...).

 

3. Ne idu nužno napolje

 Da, ostati kod kuće može biti jednako čarobno kao i otići napolje na neki ludi provod. Kažu da se sreća para vidi u baš takvim trenutcima. Srećni parovi bi verovatno potrošili vreme na zabavu i smeh, društvene igre, simpatične projekte... Ako ste ljubitelji filmova ili serija, pogledajte i diskutujte zajedno. I nemojte da se smejeti ako vam kažemo da srećni parovi koje vole da čitaju provode svoja druženja u žustrim raspravama o knjizi.

 

4. Razgovaraju o prethodnoj i sledećoj nedelji

 Srećni parovi diskutuju ideje. Ne gube vreme na upoređivanje s drugima, već analiziraju sve kroz šta su prošli protekle nedelje i pokušavaju da isplaniraju sledeću nedelju. Iskazuju svoje nade, iščekivanja, probleme i izazove. I ne, baš nikada se ne nadaju da će im partner pročitati misli. Znaju da je dobra komunikacija ključ svega pa baš ništa ne prećutkuju.

 

5. Isprobaju nešto novo

Srećni parovi vole zajedno da istražuju svet i često se odluče da isprobaju neke nove stvari. Nije važno da li se radi o novom restoranu, kafiću, filmu, izletu ili eskejp rumu - oni će rado isprobati. Ponekad će biti prelepo, ponekad će pokušaj jednostavno biti promašaj, a oni će biti u stanju da nauče iz iskustva i zajedno se nasmeju. Uostalom, imaće nove uspomene - kakve god one bile. 

 

6. Druže se sa zajedničkim prijateljima

 Par koji živi samo u svom svetu brzo dosadi i sebi i drugima. Zato - otvorite vrata vašeg sveta vašim prijateljima. Već ovaj vikend organizujte zajedničko druženje, kartanje, gledanje filma, dupli dejt... Druženje će podstaći nove teme, malo pokrenuti životnu dinamiku. A organizacija? Zajednička priprema za goste mogla bi da bude jako zabavna. 

 

7. Da, imaju seks

 Da, srećnim parovima vikend definitivno neće proći bez seksa. Vreme za intimnu za njih je sveto i nepovredivo. Osim toga, svoj ljubavni život često oplemene inovacijama - masaža uljima, zajednička kupka, sveće i muzika. Malo atmosfere može da učini čuda i od običnog stana napravi magični spa svet ispunjen ljubavlju.

 

Izvor: Stil
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:00 Vesti
14:30 Parovi - Nedeljni ručak
16:00 Ćirilica - Repriza
17:30 Telemaster
18:20 Glamur
18:55 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live