Izvor:
09.09.2016 u 03:48
0

NASAMARILA 300 MUŠKARACA: Ispovest ljubavnice za koju niko nije znao da je MUŠKO!

Tešen – Džej Tejlor je napravila profil na jednom sajtu za upoznavanje, a odmah je veliki broj muškaraca počeo da joj šalje poruke.

U svojoj ispovesti ova studentkinja iz Češira u Engleskoj je otkrila da je svojim izgledom oduševila muškarce, ali i da je većina njih bila oženjena.

– Čeznula sam za tim da budem prihvaćena. Zaista se ne osećam kao prostitutka, ne stojim na uglu i ne nudim se muškarcima – rekla je Tešen.

Ona je za pet meseci, koliko se već bavi ovim poslom zaradila ogromnu sumu novca, odnosno 40.000 funti, što je otprilike 47.000 evra, a dva sata druženja sa njom koštaju tričavih 400 funti, tačnije 500 evra.

Tešen je rođena kao muškarac a sa 13 godina shvatila je da se zapravo oseća kao žena. Sa 16 godina oblačila je haljine, a njena porodica nikada nije mogla da je prihvati kao takvu pa se odselila od kuće.

Ubrzo je počela da posećuje sajtove za upoznavanje a nakon tri meseca usledio je njen prvi sastanak sa četrdesetogodišnjim lekarom koji je bio oženjen. Posle toga, viđanje sa oženjenim muškarcima postalo je neki vid navike za Tešen.

– Naravno, osećala sam izvesnu grižu savesti, ali kada sam ih srela i kada sam saznala njihove priče, bilo mi je žao njih – objasnila je ova devojka.

Kako je započela novi život i počela da zarađuje odlučila je da se upusti i u seksualne odnose. Ona je ispunjavala seksualne fantazije mnogim muškarcima. Otkrila je da su je svi klijenti gledali kao princezu ali i da joj novac nije bio glavni motiv za ovaj posao, međutim kada je dobila prvu zaradu, ne krije da je sve išlo lakše.

Samo u junu ove godine, Tešen se videla sa 30 muškaraca zahvaljujući kojima je za taj mesec njena zarada iznosila čak 8.000 funti (više od 9.000 evra). Ona je odlučila da sav zarađeni novac štedi za operaciju pola koju želi da uradi, a u međuvremenu nastavlja da bude "tajna ljubavnica".

Ne planira da odustane od ovog posla jer, kako kaže nije uvek u pitanju samo novac.

– Postoje ljudi koji bi samo da proćaskaju uz kafu. Ja se nikada nisam osećala seksepilnijom, muškarci mi neprekidno govore da sam lepša od mnogih žena – završava svoju ispovest Tešen.

Izvor. srbijadanas.com
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter