BRAK: Životne lekcije koje naučite u prve dve godine zajedničkog života!

 

Brak je institucija u kojoj su dva života spojena u jedan, u dobru i u zlu, zauvek. Međutim i u braku često postoji mnogo stvari koje treba urediti i korigovati, bez obzira na ljubav. 

Morate naučiti mnogo o svom partneru, o sebi kao partneu i vašem međusobnom odnosu. Mnoge važne stvari o bračnom životu naučite već tokom prve godine braka.

 Muškarci i žene različito komuniciraju

Jednostavno govorimo različitim jezikom. U stanju smo da čujemo sve što nam partner kaže, ali razumemo potpuno suprotno od onoga što nam je rečeno. Zato budite strpljivi i uvek razmislite šta bi još mogao da bude smisao onoga što vaš partner govori, nikako nemojte donositi brzoplete zaključke i uvek pitajte, ako niste sigurni da li ste ga dobro razumeli.

Ujedinite finansijski budžet

Kada ste u braku, ne treba da postoji moj ili tvoj novac. Stopite svoja primanja u zajednički budžet, dogovarajte se o ulaganjima i štednji. Dogovor je zlata vredan u svakoj dobroj bračnoj zajednici.

Poštujte razlike

Vi i vaš partner ste različite osobe i postoje neslaganja u vašim karakterima. Budite strpljivi i naučite da savladate te razlike. Veoma je bitno da prihvatite jedno drugo, da se uvažavate, razumete i volite, bez obzira na različitost vašeg temperamenta.

 

 

 

 

Izvor. LepotaIZdravlje
Foto:Arhiva
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:00 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live