Izvor:
12.09.2016 u 20:09
0

DA LI JE OVO NAJOČAJNIJI SUPRUG NA SVETU? „Nisam imao seks sa ženom OSAM GODINA, ne mogu više ovako!“

Neimenovani muškarac iz Sjedinjenih Američkih Država toliko je očajan da je potražio pomoć psihoterapeutkinje Pamele Stivenson Konoli, specijalizovane za seksualne poremećaje. Ono što on proživljava, iz različitih razloga, svakodnevnica je mnogih parova te je odlučio da svoju priču podeli sa celim svetom… Njegova žena je slepa, a ono što njega muči je to što ne može fizički da se poveže s njom.

Nedavno sam išao kod nekog seksualnog savetnika, a on mi je rekao da masturbiram. Ali, osećam nekakvu krivicu kada to uradim. Žena i ja nismo imali seks čak osam godina, a ja imam normalne muške nagone. Osećam kako više ne mogu tako da živim. Volim je, a ne mogu da budem fizički blizak s njom. To negativno utiče na našu vezu. Postao sam toliko opsednut seksom da je to počelo ozbiljno da utiče na mene – kazao je on.

Ono što mu je psihoterapeutkinja rekla promenilo je njegovo viđenje. On je njene reči podelio na društvenim mrežama.

Stalno očajavanje nije način na koji bi trebalo da živimo. Ti si samo čovek i moraš pronaći način da ispuniš svoje potrebe. Ako ti ideja o masturbaciji smeta, imaj na umu da većina stručnjaka na području seksologije smatra da je umerena masturbacija normalna, zdrava i potpuno prihvatljiva – napisao je on savete koje mu je rekla psihoterapeutkinja.

Ona je istakla da je kvalitet njegovog života narušen kad nije u mogućnosti da postigne fizičko zadovoljstvo i oslobađanje.

Ti si u poziciji kada moraš da se brineš o nekome, a ta promena u vašem odnosu je svojevrstan oblik gubitka koji često vodi depresiji. Ako ne zadržiš svoje fizičko i psihičko zdravlje, nećeš moći da budeš koristan ni svojoj ženi. Vežbaj, pokušaj da meditiraš i da praktikuješ jogu kako bi ublažio stres i smanjio opsednutost seksom. Pokušaj da pronađeš neki sport u kojem bi se povezao s drugim ljudima – istakla je ona.

Avaz.ba
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter