Izvor:
11.12.2018 u 12:26
0

IZAZVAĆETE KATASTROFU: Ove tri stvari se ne rade tokom ljubavnog čina!

Seks može da bude strastven ili nežan, brz ili polagan, dug ili kratak… i tako bi mogli unedogled, što znači da ovaj vid ljudske aktivnosti omogućava raznoliko ponašanje. Ipak, i pored toga, neki red mora da postoji, pa vam zbog toga skrećemo pažnju na tri stvari koje nikako ne bi trebalo da radite u krevetu.

Nervoza – jedno je kad ste nervozni zato što niste sigurni da li ćete biti dobri u krevetu, ali kad pokazujete nervozu zato što partneru treba više vremena da postigne orgazam, to je vrlo, vrlo nepristojno ponašanje koje će sigurno uvrediti drugu stranu.

Eksperimentisanje bez pristanka – ako partner želi da isproba, recimo, analni seks, red je da o tome popriča s partnerkom, a ne da je dovede pred svršen čin ulaskom u njen anus usred igre… Isto važi i za ejakulaciju u usta tokom oralnog seksa, vezivanje i slične igrice.

Potpuna izolacija – neki su u krevetu vrlo pričljivi i aktivni, ali ima i onih koji zapravo ničim ne daju do znanja da su upravo u tom trenutku partneri u seksu – nema zvukova, gestova, znakova, reči… Ničega. To se može tumačiti na samo dva načina (i nijedan nije dobar) – ili vam je cela stvar mučna i jedva čekate da se završi ili ste toliko sebični da se koncentrišete samo na svoj užitak. Zaključak – ni slučajno nemojte tako da se ponašate.

Ima toga još, naravno, da ne spominjemo gledanje na sat, proveravanje mobilnog telefona i slično… ali, ove tri stvari su temelj pristojnog ponašanja u krevetu.

Izvor: Prva
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter