Izvor:
18.12.2018 u 20:58
0

STRASTVENI POLJUBAC, PREVARA ILI NE: Žene i muškarci na ovo gledaju iz različitih uglova!

Kada govorimo o prevarama muškarci i žene dele drugačiji stav!

U istraživanju koje je sprovela organizacija Relate učestovalo je više od 5.000 žena i muškaraca koji su imali zadatak da odgovore na seriju pitanja koja se tiču emotivnih prevara. Ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da su ovom studijom primećene velike razlike između polova, tačnije načina na koji oni doživljavaju prevaru.

Prema statističkim podacima otkriveno je da jedan od petorice muškaraca ne smatra da strastveni poljubac spada u prevaru, dok čak 91 odsto žena tvrdi suprotno. Kada je reč o sekstingu (slanje seksualnih poruka sa eksplicitnim sadržajem putem mobilnih telefona ili računara) situacija je nešto drugačija. Devet od deset žena i osam od deset muškaraca kažu da razmena seksualno eksplicitnih poruka jeste prevara.

Dvadeset odsto žena kaže da bi smatralo neverom ako njihov partner gleda porno filmove sam, u poređenju sa jednom desetinom muškaraca koji ne vide ništa loše u tome Ipak, ljubavna ili seksualna prevara nastavlja da bude jedan od najvećih problema u vezama, a samo 33 odsto učesnica kazalo da misle da njihova veza može da preživi aferu.

Izvor: Glossy
Foto: Twitter/raj189991

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter