KAKO DA IZGUBITE DEČKA U REKORDNOM ROKU: Uradite ove tri stvari i pobeći će od vas glavom bez obzira!

     

Da li vam ovaj scenario zvuči poznato: započeli ste novu vezu i u početku je sve bilo savršeno, a onda je on odjednom nestao iz vašeg života?

Ako vam se to dogodilo i nekoliko puta, verovatno stalno ponavljate jedne te iste greške kojima muškarce terate od sebe i tako nesvesno sabotirate sve svoje veze. Ovo su tri najčešće greške koje žene rade u vezama. Proverite da li ste među njima.

Glumite mu mamu

Nijedan muškarac ne želi da bude u vezi sa svojom majkom pa mu je i nemojte glumiti. Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu šta da radi i kako da se ponaša, mogao bi lako da se uplaši i pobegne glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo da kontrolišu život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

 

 

Glumite psihologa

Žene se često i uzaludno trude da dešifruju muško ponašanje i razumeju mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im se ne sviđaju. Ipak, ono što kažu u narodu je, nažalost, tsčno: nijedna žena ne može da promeni muškarca. A muškarcima nije ni potreban neko tko ih želi mijenjati, nego netko tko će ih prihvatiti i s kim će dijeliti svoje misli i osjećaje bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo, a pažljiv je i sladak samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo da li vam uopšte treba takav muškarac takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas nažalost moramo obavestiti da ste njemu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na svom samopouzdanju i tek onda pokušajte da vidite da li će se on promeniti i da li će vas više ceniti.  Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom.

 

Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live