Izvor:
14.09.2016 u 22:04
0

ISTRAŽIVANJE OTKRILO: Ovo vam partneri NIKADA neće reći u lice!

Gotovo svako ima tajne, te je sigurno da postoje neke stvari koje vaš partner ne zna o vama. Međutim, neki od pripadnika jačeg pola su odlučili da budu iskreni kao nikada do sada i otkriju najveće tajne koje kriju od svojih lepših polovina.

1. Moja devojka se isprva nije dopala mojim prijateljima

Kada sam započeo vezu sa njom, mojim prijateljima se ona nikako nije dopala. Mislili su da je dosadna. I to nisu mislili samo pojedinci već svi u društvu. Mislim da je problem bio u tome što se previše trudila kada je bila u njihovom društvu i što na početku nije bila svoja. Pošto je provela više vremena s njima dopala im se i sada se uglavnom dobro slaže sa svima. Nikada joj nisam to rekao, a i ne vidim razlog za to.

2. Ona mi je bia drugi izbor
U vreme kada smo se upoznali, viđao sam se sa devojkom sa kojom sam uskoro prekinuo svaki kontakt. Ta devojka mi je ustvari bila prvi izbor.
3. I dalje najčešće za savet o vezi pitam mamu
Ćesto se obraćam mami a ne svojoj supruzi kada mi je potreban savet. Nisam joj to rekao jer sam siguran da bi je to povredilo. Ona misli da sve prvo kažem njooj.
4. Ne volim kuhinju svoje supruge
Moja žena ne zna da kuva. Zajedno smo 12 godina i nikada joj to nisam rekao. Nekako mi se čini neprimerenim da pričam o njenoj kuhinji. Možda joj je čudno što često ponudim da ja budem u ulozi kuvara, a možda ponekad i pomisli da volim da kuvam. Možda je i moja hrana grozna, pa je ipak oboje jedemo, jer kao i ja što jedem njenu jede i ona moju hranu jer jednostavno ne želimo da povredimo jedno drugo.
5. Varao sam sve svoje prošle devojke
Prevario sam ženu sa kojom sam bio pre svoje sadašnje devojke. Moja bivša nikada nije saznala da sam raskinuo sa njom zbog prevare, a ni moja sadašnja ne zna za to, iako tvrdimo da jedno drugom govorimo sve. Ne bih želeo da pomisli da bih njoj isto to uradio.

6. Nisam joj rekao tačan broj žena sa kojima sam spavao

Svojoj verenici nikada neću reći tačan broj žena sa kojima sam spavao. Nije me to pitala, ali brinem da bi mogla pre nego što se venčamo. Ne znam da li bih u tom slučaju bio iskren. Lagao bih ili nešto treće sigurno, jer ne želim da zna tačnu brojku koja je mnogo iznad proseka. Kada sam spavao sa svim tim ženama nisam razmišljao o tome da bih jednog dana mogao da upoznam neku za koju ću želeti da bude jedina sa kojom ću spavati do kraja života.

7. Kada se družim sa muškarcima nedostaje mi moja devojka

Kada odem sa muškim društvom na vikend, jako mi nedostaje moja devojka, ali to nikada nikome nisam rekao, jer bi to mojim prijateljima bilo veoma patetično.

8. Prevario sam svoju devojku

Prevario sam svoju devojku jednom kad sam bio pijan. Nikada joj to nisam priznao, a i nema šanse da ona to sazna na drugi način. Znam, gorzna sam osoba.

9. Sve uvek pričam svom najboljem drugu

Prijatelju kojeg znam ceo život uvek pričam sve, čak i stvari koje ni moja žena ne zna. Mislim da bi moja supruga bila veoma ljubomorna kada bi znala da postoji osoba koja zna više o meni od nje, ali mislim da je dobro što imam tako dobrog prijatelja kojem uvek mogu da se poverim. Naročito zato što puno toga ima veze sa mojim razgovorima koje vodim sa ženom.

10. Nisam preboleo bivšu

Još uvek nisam u potpunosti preboleo svoju bivšu i nisam siguran da ću je ikada preboleti.

Izvor:zadovoljna.hr
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter