VAŠ MUŠKARAC VAS NE LJUBI TOKOM SEKSA? Evo i ZAŠTO...Razlog je neverovatan!

 

Muškarci otkrivaju - zašto vas ne ljubi tokom seksa? Ukoliko ste se zapitale: Zašto neće da me ljubi dok vodimo ljubav - donosimo vam odgovore.

Zaljubljen muškarac učiniće sve da ugodi ženi u svakom trenutku, a posebno u krevetu. Žene obično više vole da se ljube tokom seksa nego muškarci, iako naravno postoje i izuzeci. Taj problem žene često muči i stvara nepoverenje u sam odnos.

- Ako u toku vašeg prvog intimnog trenutka, on odmiče usne kako bi sve izgledalo što opuštenije to je znak da ne želi baš neku obavezu, a ako ste već duže vremena u vezi, njegovo odmicanje usana od vaših, znak je da mu to baš i nije na pameti dok se niste skinuli i bacili u akciju - otkriva jedan muškarac.

Zapamtite da su muški mozgovi razvijeni da rešavaju jedan po jedan problem.

- Vrlo je moguće da kad smo zauzeti milovanjem, trljanjem o vaše telo, gledajući mrdanje vašeg tela, samo smo u tom trenutku zaboravili na poljupce - odgovor je na pitanje jednoj mladoj devojci.

Muškarci, dakle, poručuju da je odgovor na pitanje koje svaka žena sebi postavlja tokom seksa, zapravo vrlo jednostavan.

- Vaš partner je verovatno izgubljen u ovom trenutku, pa vam ostaje da jednostavno primaknete svoje lice njegovom tokom seksa ako želite više poljubaca - kažu muškarci.

Ipak za veliki broj muškaraca poljubac je, baš kao i kod žena vrhunac intimnosti. Zato, muškarci vole poljupce, ali kada uzavru strasti u krevetu...

 

Opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live