Izvor:
16.09.2016 u 17:33
0

ISPOVEST STUDENTA KOJI JE SPAVAO SA BIVŠOM PROFESORKOM: „Iskusnija je od mene, poludeo sam za njom“!

Ovaj mladić spavao je sa profesorkom sa fakulteta, ali tek pošto je završio fakultet. Sada se pita šta da radi, jer se… zaljubio u nju.

Ja imam 27, ona je starija od mene 10 godina. Prekrasna žena, ali moram da priznam da je nisam gledao na taj način pre. Sreli smo se u gradu pre mesec dana i popričali malo. Ono, sretneš profu, pa kako je i šta ima novo. Kako je na faksu. Gde si se zaposlio i tako to. Ništa posebno. Naravno, onda se nije ništa dogodilo, ali dogodilo se posle dve nedelje, kad sam izašao – priča ovaj mladić.

Mladić je bio sa društvom u gradu i opet je sreo profesorku.

I ništa, malo smo pričali, ali kako smo oboje popili, bilo je sve opuštenije. Bilo smo poprilično pijani i sve bliže jedno drugom. I ja tako pijan je poljubim. Nisam ni razmišljao. Ko bi razmišljao posle toliko alkohola. Najbitnije od svega je što me ona nije odgurnula, nego se priključila i to skroooooz. Bilo je brutalno. Još više mi je bilo napeto, jer mi je bila nekada profa. Završili smo kod mene kući – objašnjava mladić.

Prema njegovim rečima, bila mu je to najbolja noć u životu.

Iskusnija je od mene i zna šta treba, a meni se to sviđalo. Bio sam toliko srećan da vam ne mogu opisati. Ali svakom veselju dođe kraj. Posle toga mi je ispričala više o sebi i da ima muža i klinca tako da je već nastao problem. Mislim, šta sam mogao da očekujem, žena ima 37 godina i velike su šanse da ima nekoga. Ali još i klinac – u nedoumici je dečko.

On kaže da mu je sve neobjašnjivo, ali posle te noći koju je proveo s profesorkom, skroz se zapalio za nju. Kaže, lud je za njom.

I samo o njoj i razmišljam. Čuli smo se posle toga i rekla mi je da sam joj jako drag i da nema porodicu, ko zna šta bi bilo. I da ovo nikada još nije uradila. To da je spavala s nekim sa strane dok je u braku. Šta da radim? Ne mogu do nje, a sviđa mi se strašno? Zaljubljen sam do ušiju. Sad sam sebe mučim svakodnevno, jer sam nemoćan. Znam da takve stvari prođu, ali ona je stvarno specijalna – pita se ovaj mladić.

Izvor: net.hr
Foto: nocamels.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter