JEDNOROG GARANTUJE UŽITAK: Muškarci i žene potvrđuju, a kada saznate zašto biće vam jasno!

 

 

 Malo ljudi je čulo za to, ali vreme je da saznate nešto novo i uvedete male promene, ako ne želite dosadnu rutinu u svojoj spavaćoj sobi. Ako vam je dosadno sa tradicionalnim seksualnim pozama, morate pokušati sa pozom "jednoroga". Ova poza će vam pružiti nezaboravan orgazam i dubinsku penetraciju.

Kako izgleda poza "jednorog"?

 Potrebno je da sa svojim partnerom legnete na jednu stranu, tako da su vaša lica usmerena u jednom pravcu. Pozicija vaših tela bi trebalo da bude slična pozi "kašika". Partner nežno treba da prebaci svoju nogu preko vaše, tako da se vaša stopala dodiruju. Istovremeno, partner koji leži na bočnoj strani podiže jednu nogu do vrha i oslanjajući se na lakat i podržava nogu ispod 

Ova poza omogućava partneru da ima drugu ruku slobodnu kojom može da miluje svoju partnerku. U ovom položaju, partner određuje tempo kretanja i određuje dubinu penetracije.

Položaj "jednorog" zahteva od partnera da bude u dobrom stanju, a od partnerke da istegne telo. Ako želite da eksperimentišete u krevetu, volećete "jednorog" pozu.

 

Izvor: Espreso
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live