MUŠKARCI SE IZJASNILI: Ove tri poze izbegavajte!

 

Da se razumemo, uživaju oni u svakom položaju, ali, recimo to tako, ako seks može da prođe bez ove tri poze, muškarci se neće baš buniti.

Nije baš da im je odbojno, bitno je da se stvar dogodi, ali, kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može pokvariti utisak. Evo za koje tri seks poze smo načuli da frajerima nisu među najomiljenijima.

1. U kadi

Seks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno nezgodnim. Za početak, tesno je. I tvrdo. I klizavo - ali ne na pravom mestu jer voda baš i nije dobar lubrikant. Tuš kada? Sve slično, osim što još možete proleteti kroz staklo.

2. Seks u stojećem položaju

Oh, ovu pozu najviše obožavaju filmofili. Kada u filmu žele da prikažu najstrastveniji, buran seks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene pri tom nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali od muškaraca to zahteva popriličnu fizičku spremnost. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića. A kako vreme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže... Hm, mogao bi sebi olakšati tako da ubrza, ali to opet ne bi bilo dobro, zar ne?

 

 

3. Kašika

Možda je ženama teško da poveruju u to, jer je ova poza, napola između seksa i zagrljaja, nama često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Ipak, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na nas (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi je vidik pomalo skučen.

 

Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:00  Provodadžija
22:00  Provodadžija
23:20  Novajlije - Nominacije
02:30  Posle ručka