Izvor:
23.01.2019 u 19:27
0

ŠTA MUŠKARCI ZAPRAVO PRIMEĆUJU TOKOM SEKSA: Evo na ŠTA da obratite pažnju!

Nikakva ukočenost i stidljivost nije dozvoljena. Muškarci ne žele odrađivati baš sav posao i obožavaju žene koje znaju preuzeti inicijativu.

Pre svega, momci ne primjećuju oguljeni lak na noktima, suve pete ili pokoju nestašnu dlačicu, koja nije uklonjena sa bikini zone.

Vaš dah

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

Tvoja inicijativa

Muškarci ne žele odrađivati baš sav posao i obožavaju žene koje znaju preuzeti inicijativu. Svakako će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim, poručuju muškarci.

Obline

Golo žensko telo u polumraku sobe, prizor je kojem ne može da odoli ni jedan muškarac. On ne vidi vaše strije i celulit već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim oblinama. Stomačić koji uporno pokušavate da skinete, zadnjica, bokovi i grudi nisu nešto što će on zagledati i pronalaziti im manu, već će uživati u prizoru pred sobom.

Pokreti tela

Nikakva ukočenost i stidljivost nije dozvoljena. Senzualnost jeste, sa druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene što ste sa nama.

Miris

Svaka osoba ima svoj specifičan miris kože. On ne želi da oseti vaš novi parfem ali će uživati u prirodnom mirisu vaše kože, naročito onom nakon strastvenog vođenja ljubavi.

Pogled

Gledanje u oči ili odmeravanje njihovog tela – to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje vlastitog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

Sveža depilacija ili seksi veš

Ne sudimo ako u pitanju nije niti jedno od toga. Ali, ako jeste, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to nam je jako drago videti i čuti.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter