Izvor:
23.01.2019 u 20:17
0

MUŠKARCI OBRATITE PAŽNJU: Tri stvari koje žene žele u seksu, a glupo im je da traže!

U krevetu tabu tema ne bi smelo biti, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili stide predložiti svojim partnerima.

Vreme je da se to promeni pa evo nekoliko saveta kako razgovarati o škakljivoj temi i, na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što muškarac voli primati komplimente za izgled, žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji deo tela.

Partnerove reči: kako je lepa ili kako lepo miriše vratiće joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutrašnje strane bedara pre odnosa pomoći će da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse.

I emancipovana žena sa najviše samopouzdanja ponekad voli da muškarac dominira u krevetu i naređuje joj što da radi, kažu stručnjaci.

2. Želi probati seks u javnosti

Seks u javnosti može biti nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv. Za početak možete probati samo predigru, na primer, maziti se u ćošku bara punog ljudi, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo izvežbate i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte!

3. Želi da je partner pljuska po guzi tokom seksa

Lagano lupanje po guzi tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide to tražiti iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da saznate želi li vaša partnerka da je lupite po guzi je da je to nežno pitate.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno prijatnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muški tvrde da im pljuskanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter