Izvor:
25.01.2019 u 19:11
0

OTVORITE SRCE ZA LJUBAV: Podstaknite seksualnu želju pomoću stimulacije jednog nerva!

Ukoliko imate problem sa intimnošću, potrebno je da aktivirate nerv u telu koji će vam pomoći da se otvorite ka ljubavi i podstaknete seksulanu želju.

Potreba za bliskošću, intimnošću i ljubavlju neretko je blokirana odbrambenim stavom i „dizanjem zida” između nas i drugih.

Prema rečima Majka Lusade, psihoseksualnog terapeuta, kako bismo otklonili poteškoće ovog tipa, potrebno je da aktiviramo deo mozga u frontalnom korteksu, naše tzv. "unutrašnje oko" – vagus nerv, koji utiče na svakodnevno psihofizičko zdravlje.

Ovaj nerv daje telu instrukcije da se opusti, stavljajući do znanja da je bezbedno prepustiti se intimnosti.

Ipak, ako se osećamo nesigurno, znači da je aktiviran limbički sistem i zato treba da primenjujemo klasične vežbe opuštanja koje će nam pomoći da se otvorimo za druge.

Lovesensa
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter