PREUZMITE KONTROLU U SEKSU: Nikad nećete pogoditi u KOJOJ pozi su žene zapravo nadmoćnije!

 

Uz doggy style, položaj u kojem je žena gore jedan je od omiljenijih poza kada je seks u pitanju.

Čak su i slike iz Mesopotamije koje datiraju iz 3.200. godine PNE prikazivale žene koje nisu bile sputane preuzeti kontrolu i pobrinuti se za određivanje tempa seksa. Često se pogrešno misli kako je ovaj položaj određen muškarcima i njihovom užitku, jer, ruku na srce, trebaju samo ležati i biti spremni. Međutim, istina je sasvim drugačija. U ovom slučaju sve je pripremljeno za veći užitak dama: one kontrolišu ugao i dubinu penetracije, brzinu i tempo seksa.

Neke žene vole voditi ljubav u ovom položaju jer partneru nude pogled na svoje telo i mogu posmatrati njegovu fascinaciju. Muškarci su opčinjeni ženskom nesputanošću i lepotom tela jer su vizuelni tipovi, što efektuje vrućim strastima i divljim libidom. Ovo je idealna prilika za muškarce koji ne mogu prestati diviti se ženskim grudima ili ne mogu otkinuti svoju ruku sa njih. Osim što mogu uživati u pogledu na svoju partnerku, ovo je dobar položaj za odlaganje ejakulacije.

Takođe, položaj u kojem je žena gore otvara mogućnost stimulacije klitorisa, samo morate izabrati ko će ga milovati: vi ili on.

Moć i kontrola

Žene privlači ovaj položaj jer im daje osećaj moći i dominacije. One su te koje kontrolišu igru i sve može završiti jednim njihovim pokretom. Ako želite dodatno podcrtati svoju superiornu ulogu, možete upotrebiti svilenu maramu i zavezati mu ruke za krevet ili povezati oko glave i očiju. Tako ćete partneru izoštriti druga čula i priuštiti mu nezaboravni seks!

Kako sve ne bi bilo samo seksualne prirode, valja napomenuti da je ovaj položaj idealan za partnere koji traže blizinu tela i vole se gledati u oči dok vode ljubav, što stvara osećaj intimnosti i ranjivosti. Muškarac može ženu prigrliti oko struka, zadnjice ili leđa, pa tako pružiti ili potporu u kretnjama ili telesno-emocionalnu potporu u intimi.

Pustolovniji parovi mogu probati verziju ovog položaja. Umesto klasičnog rasporeda u kojem je partnerka okrenuta licem prema muškarcu, ona mu može okrenuti leđa. Ovo će pružiti sasvim novi pogled na njenu zadnjicu i penetraciju, a partner ujedno može rukama milovati leđa svoje partnerke - poligon nervnih završetaka koji se često zapostavlja kod predigre.

Dodatni koraci za užitak

Oslanjajte se na njegove grudi pri penetraciji. Pritisak će ga uzbuditi i pružiti mu bolji pogled na vaše grudi.

Oslonite se na zid iznad njegove glave. Na ovaj će se način klitoris više stimulisati, a vi ćete grudi približiti njegovim ustima.

Zabacite se prema nazad i oslonite na njegova bedra. Neuobičan ugao penetracije će stimulisati vašu G-tačku, njemu doneti veći užitak i bolji pogled na celo vaše izvijeno telo. U ovom je položaju nesmetana stimulacija klitorisa - njegova uloga.

 

Opusteno
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije žurka