Izvor:
12.02.2019 u 18:00
0

ZAŠTO SMO PRIVLAČNIJI SUPROTNOM POLU ZIMI?

Da li to znači da smo momcima mnogo privlačnije u zimskom izdanju?

Vremenska prognoza i te kako utiče na naš seksualni život, a naučno je dokazano da su šanse za seksom veće tokom zimskih meseci. Evo i zašto:

Muškarcima su žene privlačnije zimi

Jedno istraživanje napravljeno u Poljskoj došlo je do zaključka da muškarci tokom hladnijih meseci žene smatraju privlačnijima nego tokom letnjih. Razlog je sasvim logičan – žene se zimi oblače slojevito, zbog čega muškarci puno bolje reagiraju na malo kože koju uspeju da vide. Leti je sve puno opuštenije i razgolićenije pa je i interes nešto manji.

Muškarci su uzbuđeniji

Još jedna promena vezana za godišnja doba – istraživanja pokazuju da je zbog promena u načinu spavanja i vremenskih uslova količina testosterona kod muškaraca najviša u decembru. Testosteron određuje i poriv za seksom.

Svi smo depresivniji

Naša tela tokom meseci s manje sunca proizvode manje serotonina, zbog čega smo zimi puno depresivniji. Samim time, skloniji smo i traženju nekoga ko će nas učiniti srećnijim.

Toplota tela je poželjna

Ako ste od onih toplokrvnih sa dobrom cirkulacijom, za vas je letnji seks pakao. Brzo se pregrejete i to ne u dobrom smislu. Zimi nemate tih problema i zato je uživanje veće.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter