Izvor:
13.02.2019 u 17:47
0

BEZ OČAJAVANJA: Koje su vaše prednosti ako ste sing za dan zaljubljenih!?

Četrnaesti februar je dan kada se proslavlja Sveti Trifun u pravoslavlju, ali i Sveti Valentin u rimokatolicizmu, dok industrija slavi Dan Zaljubljenih.

Mnogi dan ljubavi i najromantičniji dan u godini povezuju s ljubavnim osećanjima prema partneru. Ali, često mnogi zaborave da ovaj dan nije rezervisan samo isključivo za partnere, već i za decu, prijatelje i porodicu.

Soliranje za dan Zaljubljenih ima svojih prednosti, a u nastavku otkrijte o čemu je reč.

Nema stresa oko organizacije savršenog izlaska

Ne treba da se nervirate oko toga gde ćete i kako provesti Dan Zaljubljenih. Ne morate tražiti savršen poklon niti trošiti vreme ni novac na to. Solo ste i bez stresa! Čestitamo!

Nemate očekivanja ni razočaranja

Namerno ili slučajno, svako od dana zaljubljenih očekuje nešto. Neki savršeni poklon ili iznenađenje. Kada ste solo nemate očekivanja, niti razočarenja.

Potrošite novac na sebe

Bićete srećni što niste upali u "zamku" trošenja novca. Ako i jeste, novac ste sigurno potrošili na sebe i dobro je da jeste. Proslavite na svoj način.

Počastite se nekim izlaskom koji već neko vreme odlažete

Posetite bioskop i pogledajte omiljeni film ili rezervišite termin za masažu. Budite sami sebi najbolji partner.

Provedite se s prijateljima

Iskoristite ovaj dan da sa svojim solo prijateljima odete u odličan provod. Shvatićete da niste jedini na svetu koji dan zaljubljenih dočekuju bez partnera i odlično se provode.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter