Izvor:
05.03.2019 u 09:01
0

ROMANTIČNI DEJT KOD KUĆE: 10 ideja za uživanje sa vašim dragim!

S obzirom na to da je hladno vreme učinilo svoje i da se gotovo nikome od nas ne napušta toplina i udobnost doma, parovi, koji žive zajedno mogli bi, kao i svake zime, upasti u kolotečinu.

Nije to što je zima, razlog da se ušuškate u rutinu. To što ste u zatvorenom prostoru nikako ne znači da ne možete kreativno provesti svoje vreme, biti intimniji, nežni i zaljubljeni, u svoja 4 zida. Zapravo, ponekad od toga nema ništa lepše. Romantika nije nešto što se da zanemariti, već je jako potreban začin svake emotivne veze!

Kako bismo romantici prišli na neki malo intimniji način, razmislili smo o idejama kako da neke večeri, učinite posebnim u svoja četiri zida i uz čašu vina i malo zabave, osvežite svoju vezu.

Razmislili smo malo i smislili 10 načina na koje uz samo malo kreativnosti, možete provesti tipično-netipično veče sa svojim dragim, a da pri tom ne izađete iz kuće.

– Napravite degustaciju

Mogli biste kupiti nekoliko flaša crvenog vina i nekoliko vrsta prave crne čokolade i za vas prirediti intimnu degustaciju uz malu diskusiju o tome koje je vino najbolje. Pored toga što je ideja inovativna, vino će vas ugrejati u hladnim zimskim danima, a kako je čokolada poznati afrodizijak, možda će spoj ovih ukusa probuditi u vama potrebu da se ponovo zbližite.

– Isprobajte novi recept zajedno

Istražite recepte koje biste oboje želeli da probate, a onda se upustite u timski rad. Iz zajedničkog rada u kuhinji naučićete nešto o tome kakav ste tandem, a neizbežno je da ćete se puno smejati i zabavljati. Uz to će jelo biti preukusno, jer je sve bolje kada se u to umeša i malo ljubavi.

– Igrajte se pitalica

Napišite oboje po 21 pitanje, a zatim ih stavite u vanglicu. Potom ih izvlačite i iskreno odgovarajte na njih. Ovo će biti zabavno, jer možete baš vi izvući pitanje koje ste napisali da bi od partnera izvukli nešto zanimljivo.

– Napravite kolače zajedno

Poznato je da slatkiši podstiču lučenje hormona sreće, a vas dvoje ste srećni što imate jedno drugo i što zajedno možete umesiti nešto slatko, inovativno i zabavno.

– Pogledajte neki stari film

Izaberite neki klasik, vredan vaše pažnje ili možda neki koji do sada niste pogledali. Spremite kokice i omiljeno ćebe i zagrljeni se prepustite nekoj sasvim tuđoj, a velikoj ljubavi.

– Igrajte društvene igre

Koliko dugo niste igrali Monopol? Nađite stare društvene igre i pustite da vas takmičarski duh uzme pod svoje. Uostalom, možda rivalitet u igri uzburka i strasti.

– Napravite toplu čokoladu sa alkoholom

Topla čokolada najbolji je izbor, kada su u pitanju topli napici u ovo doba godine, a pravi pogodak postaće ako joj dodate malo svog omiljenog alkohonog pića. Šta kažete na rum? Ovo će bez sumnje zagrejati vaša srca, na kasnom večernjem dejtu kod kuće.

– Napravite svoj vision board

Ukoliko imate zajedničku viziju i planove za bližu ili dalju budućnost, napravite svoj vision board da vas svakodnevno inspiriše da radite na ostvarenju svojih zajedničkih želja. Rad na zajedničkom ostvarenju samo će vas dodatno zbližiti.

– Doručkujte u krevetu

Napravite svoj omiljeni doručak i provedite zagrljeni i ušuškani jedno lenjo jutro. Bez obzira što život i obaveze čekaju napolju, prepustite se jedno drugome i svojoj ljubavi.

– Plešite

Pronađite adekvatnu play listu i zaplešite. Neka se vaša tela pokreću u ritmu muzike, kao da ste jedno. Gledajte se duboko u oči i ponovo se zaljubite jedno u drugo.

Praktikujte s vremena na vreme ovakvo veče, kada ćete se posvetiti jedno drugom i potpuno predati svojoj ljubavi. Živimo u takvom vremenu, u kome ne stižemo dovoljno da iskažemo voljenoj osobi koliko nam znači. A treba pokazati i treba reći. I samo i jedino treba voleti!

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter