Izvor:
07.03.2019 u 12:11
0

SAVETI ZA VRHUNSKI SEKS: Evo kako da ga dovedete do ludila!

Ispitajte emocije

Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je deo fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red. Žena koja doživljava višestruke orgazme znači da je u skladu sa svojim umom i osećanjima. Potrebno je da se opustite, jer dublji orgazmi zavise od opuštenosti. Kada promenite stav i svest o sebi, višestruki orgazmi će postati rutina.

Usporite ga

Muška izdržljivost je krucijalna u tome da žena doživi više orgazama. Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi vrhunac, a ženi između 10 i 20 minuta.

Pustite ga da vas obasipa užitkom

Većina ljubavnika je velikodušna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma. Nemojte da budete skromne u krevetu.

Pokažite pravac

Kada ne znate kako da mu objasnite rečima, iskoristite praksu pa mu pokažite kako da vas zadovolji. Nije sramota da pokažete šta želite.

Disanje

Disanje, nežno, erotsko i duboko je ono što vas vodi ka uspešnom vrhuncu. Vežbajte ga što više, zajedno. Kao i poljupce koji su vrata ka vašem i njegovom vrhuncu.

Dnevno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter