Izvor:
07.03.2019 u 18:16
0

GLEDAJTE GA DOK SPAVA I OTKRIJTE ŠTA ŽELI U KREVETU: Evo šta položaji otkrivaju o njemu!

Većina nas ima omiljeni položaj za spavanje – pa tako najverovatnije i tvoj partner. Ako ne znaš koji je to – posmatraj!

Naime, to ti može otkriti šta on (možda potajno) želi u krevetu.

Spava na leđima

Osobe koje spavaju na leđima mogu se fino opustiti u krevetu – ruke i noge opušteno stavi pored sebe i fino se namesti pre nego što zaspi. Takav je i kod vođenja ljubavi: opušten i otvoren za sve. Zato rado eksperimentiše i voli neobične igračke. Voli on i romantičan seks, ali više uživa u zabranjenom – u kancelariji, na otvorenom ili u garderobi. Konzervativna žena u krevetu? To je za njega poput metka u čelo!

Spava na stomaku

Osobe koje spavaju na stomaku su prilično dominantne. Retko će ti prepustiti kontrolu, a naročito u krevetu. Zbog toga voli položaje poput psećeg – kod kojeg ima potpunu kontrolu. Voli bezazlene igrice vezanja – naravno, jedino ako je on šerif. Osobe koje spavaju na stomaku obično su perfekcionisti – što je dobro za tebe, jer će dati sve od sebe da postigneš orgazam.

Spava na boku

Osobe koje spavaju na boku su suzdržane i blage – instinktivno traže zaštitu u položaju fetusa. Odvažni seksualni položaji ili situacije nisu njegov stil – to je previše riskantno. Voli dugačke predigre i mazne položaje sa puno telesnog dodira. Naravno, apsolutni favorit mu je položaj kašika – tada može ležati na boku – i puno se maaazitiii…

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter