Izvor:
08.03.2019 u 17:51
0

GOSTI NARUŠAVAJU SKLAD U BRAKU: Svakog gosta tri dana dosta, ili ipak ne?

Svaka poseta vašem domu koja traje duže od tri dana, vrlo lako može narušiti sklad i harmoniju vašeg odnosa, iscrpiti vas fizički i mentalno, te vas navesti na svađe oko stvari oko kojih se inače sporazumno dogovarate, tvrde psiholozi.

Iako vam se ovo možda čini kao situacija koju je nemoguće izbeći i ne možete ni zamisliti način na koji bi gostima rekli da nisu dobrodošli na duže od tri dana, ipak se ovde radi o održavanju zdravog bračnog odnosa.

Kako vi ili vaš suprug ne biste bili isfrustrirani jer morate nedelju dana hodati potpuno obučeni u sopstvenoj kući, ili zato što morate dvostruko više čistiti i kuvati, pokušajte pronaći način kako ćete reći gostima za novo pravilo a da ih ne uvredite.

Verujemo kako se većina njih neće naljutiti, a jedino što možete očekivati zauzvrat je jednak tretman, što se čini poprilično pravednim.

Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter