Izvor:
09.03.2019 u 18:19
0

MUŠKARCI, PAŽNJA: Žene otkrivaju kako zaista treba da dodirujete njihove grudi!

Pažnja muškarci – ovako žene žele da im dodirujete grudi…

Najčešća greška je prejako stiskanje i sisanje bradavica, a većina njih najviše voli da im se priđe s leđa. Najbolje mesto za dodirivanje grudi je ispod tuša…

Kako dodirivati ženske grudi

Dodirivanje grudi tako da stojite iza leđa partnerke i pritom je masirate je izrazito senzualno budući da ona ne može videti šta radite.

Poljupci i sisanje grudi mogu biti vrlo uzbuđujući, ali ako se koncentrišete samo na bradavicu i jako vučete, tada lako dolazi do iritacije i osećaja neprijatnosti, pa se koncentrišite i na kožu oko bradavica.

Dodirivanje grudi ispod tuša idealno je za predigru, jer topla voda širi krvne žile, a sapun deluje kao lubrikant, pa su dodiri još senzualniji.

Dok je svlačite, protrljajte vrhove njenih grudi preko grudnjaka, to daje poseban podražaj.

Većina žena preferira nežnu masažu grudi uz pokoji stisak tako da obuhvatite celu dojku umesto stalnog grubog stiskanja. Nemojte duže vreme primenjivati isti pritisak.

Obratite pažnju na to odmiče li se ili vam spušta ruke sa grudi – znači da želi da pređete na nešto drugo ili pak da joj ne odgovara ta vrsta dodira.

Kako biste otkrili koliki intenzitet podražaja odgovara na bradavicama, isprobajte to na sebi – muške i ženske bradavice imaju jednak broj nervnih završetaka.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter