Izvor:
09.03.2019 u 20:15
0

OVO NEMOJTE RADITI U KREVETU: Svaki muškarac će vam zameriti ovih pet stvari!

Koliko god smatrali da dobro poznajemo svog partnera i da se pored njega možemo opustiti do mile volje, postoje neki oblici ponašanja koji bi ga u krevetu mogli izbaciti iz takta. Stoga, drage naše dame, dobro proučite ovih pet grešaka i nikada ih nemojte činiti.

Plakati

Kada bi postojala dodela nagrada za najgore ponašanje u krevetu, plakanje bi definitivno zaselo na prvo mesto. Ridanje na prsima vašeg partnera ne samo da mu govori koliko je loš u krevetu, već i vas čini pomalo neurotičnom. Osim toga postoji i naučni dokaz da je plakanje u krevetu veliki udarac i uvreda za seksualni život koji se odvija ispod vaših pokrivača. Naime, ako muškarac u krevetu namiriše vaše suze to će ga učiniti seksualno neprivlačnim i nimalo ga nećete uzbuditi.

Smejati se

Poznato je da su u vezi žene te od kojih se očekuje seksi ples u krilu ili striptiz. Ali, verovali ili ne, postoje i muškarci koji bi rado za svoju voljenu priredili seksi šou. Kada bi imali malo više samopouzdanja, stvar bi bila puno lakša. Naime, jeste li znali da čak 83% muškaraca smatra da bi trebali poraditi na seksi performansu i da ih je sram izvesti ga pred svojom devojkom, dok njih čak 45% smatra da ima premali penis. E pa drage naše, vreme je da pomognete svom muškarcu u podizanju samopouzdanja. Stoga, kada vam vaš dragi pokuša pokazati svoje najbolje seksi pokrete, nemojte se ni u ludilu smejati! Čak i ako smehom prikrivate nervozu, probajte se fokusirati na nešto drugo i zadržite smeh.

Glumiti orgazam

Glumiti orgazam jedna je od najvećih greški kojom možete naštetiti sebi, svom partneru i vašem seksualnom životu. Kao prvo, ako glumite orgazam vaš partner nikada neće saznati kako vas i kada pošteno zadovoljiti. Osim toga, muškarci veoma lako prepoznaju ako glumite. Zamislite da vas provali? Kakav bi to samo bio udarac za njegov ego, tako što bi ga slomilo. I na kraju, vaš bi muškarac idući put kada se prepustite strastima ispod pokrivača, mogao očekivati da će vas ponovno zadovoljiti. To bi moglo stvoriti dodatni pritisak za vas i njega. Stoga, radije budite iskreni i dajte mu do znanja kada radi dobre poteze, a kada ne.

Stideti se

Ono što muškarce uveliko odbija jeste sram. Ako se devojka, nakon što je odradila dobru predigru pričajući s muškarcem o tome što bi sve radila u krevetu, postidi, to će ga odbiti. Naime, ako ste svom dragom obećali ples u krilu koji će završiti vrućom akcijom u krevetu, on to i očekuje. Nemojte biti jaki samo na rečima. Ako ste po prirodi stidljivi u krevetu, nemojte ga zavlačiti pričama o ludom seksu i prljavim igricama, već poradite na vlastitom samopouzdanju. Kupite sebi neki seksi donji veš ili počnite pohađati ples na šipki. Ključ svega je da zapamtite kako kao sramežljiva devojka ne možete zapaliti atmosferu u krevetu.

Biti ravnodušna

Muškarci vole devojke koje znaju šta žele. Naime, s vremena na vreme muškarci počinju osećati pritisak oko toga da moraju biti glavni u krevetu. Stoga, kada vas vaš dragi priupita kako i gde se želite seksati, samo nemojte reći: Ne znam, kako god ti želiš. To bi mogao biti znak da zapravo treba mala uputstva. Umesto, da mu sve prepustite ispričajte mu šta vas uzbuđuje. Ako još uvek ne znate odgovor na to pitanje, vreme je da istražite svoje telo.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter