Izvor:
10.03.2019 u 11:32
0

LJUBAVNI PROBLEMI SU VAM DOŠLI GLAVE?! Zbog čega je teško naći kvalitetnog partera?

Na prvi pogled ovo pitanje mnogi mogu protumačiti kao filozofsko, ali nije baš zato što je u praksi sve manje onih koji uživaju u zaista kvalitetnoj vezi. Većina žena ima svoj tip muškarca (crn, plav, visok), ali, to je sve nebitno naspram onih ljudskih osobina koje mogu uticati na to da kvalitet veze bude na zavidnom nivou.

Kada je o fizičkom izgledu reč, on jeste bitan, ali ne i presudan! Dešava se da kada šetamo ulicom vidimo super frajera sa devojkom koja baš i nije savršena, međutim već na prvi pogled primećujemo oni imaju super vezu i srećni su. Za nekog je to fizički nesklad, a za nekog samo glupost o kojoj ni ne razmišljaju. Veći nos, pegice, mršavo ili malo punije telo mogu biti simpatični. Nekad su dovoljni samo harizma i smisao za humor. Kada se zaljubite u nečiju ličnost sve drugo postaje manje važno.

Prema istraživanju jedne strane kompanije 78 odsto parova smatra da je fizički izgled bitan najčešće tokom prvih 7 godina veze. 50 odsto žena zaključilo je da im je kod partnera najbitnije lice, a 39 odsto ističu da vole zgodno telo.

Međutim, najvažnije od svega je da osoba koju želite da imate pored sebe bude iskrena. Mnogi misle da će neiskrenošću i belim lažima pridobiti osobu koja im se dopada, ali kad padnu maske, sve se svodi na suštinu, a tu nema laži, nema prevare. Zato je važno da svi budemo ono što jesmo!

– Posvećenost i podrška – dve zlatne i neophodne stvake za vezu. Budite tim, nešto nalik “partnera u zločinu”. Ako jedan drugome ne budete podrška i zajedno ne budete tim, možete biti nezadovoljni bez obzira na to da li za partnera mislite da je u pitanju životna ljubav ili samo prolazna faza.

Zdravoj vezi potrebna je komunikacija. Ukoliko sa nekim ne možete da komunicirate ili ne komunicirate dovoljno dobro, vreme je da vam se upali lampica za oprez!

Ma koliko ste vi možda stidljivi ili pak otvoreni i puni duha, vaš muškarac mora biti optimističan, pozitivan i zadovoljan svojim životom. Samo takav doprineće vašoj vezi na pravi način i samo takav će vas činiti srećnom! Ne mora non stop da govori da je sve savršeno, ali ako ima vedar pogled na život, verujte nam, vi ste na pola puta od rešenja svakog problema kojih će u vezi, neminovno, biti!

– Džentlmentsko ophođenje prema vama, ali i prema drugim ljudima je, po našem mišljenju, uvek na listi prioriteta. Nekada su muškarci morali da se potrude oko udvaranja, da izvode na sastanke i u šetnje gradom. Nažalost, čini se da je danas sve manje momaka sa takvim ophođenjem, jer važi pravilo da većina muškaraca više voli slobodnije devojke nego one oko kojih bi trebalo da se potrude. Ipak, kada naiđe onaj sa manirima, biće vam jasno zašto su svi pre njega bili pogrešni!

Danas je valjda došlo takvo vreme da je sve više ljudi slobodno i često veoma usamljeno. Svima je više muka da danima čekaju da li će im se neka osoba javiti ili ne i da li će taj neko na sastanku posvetiti više pažnje osobi preko puta stola ili svom telefonu.

Ipak, najvažnije je imati na umu da svako od nas ima mnogo ljubavi u sebi i da svi mi želimo da budemo voljeni i da volimo, samo je potrebno da se neke kockice jednostavno poslože.

Što bi rekao naš čuveni Miroslav Mika Antić: “Kad ljubav brojiš do jedan, onda je ima najviše”.

Do tada, uživajte u svojoj slobodi i radite na tome da budete što bolja osoba sebi i nekome ko će to umeti da ceni.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter