Izvor:
26.09.2016 u 19:15
0

ISPOVEST ELITNE PROSTITUTKE KOJA ZARADI 1000 EVRA ZA NOĆ: Spavam i sa desetoricom istovremeno!

Slobodan Dubajić Dabi, 62-godišnjak poznat kao jedan od vodećih balkanskih makroa ponovno je uhapšen u Zagrebu.

Među klijentima su bili i ugledni poslovni ljudi, a Dabiju se sudi za za organizaciju prostitucije tokom 2007. godine u Beogradu. Tada su mu klijenti mahom bili stranci, a za njega su radile devojke iz susedne Srbije i BiH.

Jedna od onih koja je bila deo Dabijevog lanca prostitucije za Express je ispričala otkrila kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu.

Za vikend sam mogla zaraditi i 3500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni platiti i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju doplatiti još 150 eura. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja... – ispričala je devojka.

Tako, detaljno, priča o svetu prostitucije 22-godišnja hostesa razvikanog kluba na obali. Prava lepotica velikih oblina svojom pričom je uvela u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruje prostitucija, kokain i alkohol.

Premda je po cenama to zaista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa na prljavim mestima, na parkiralištima klubova

Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daruju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često sudeluju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1500 era. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubijene kokainom. Drugi dan se ni ne sećaju što se događalo prošle noći. Najčešća zarada je 400 evra i to se dobije za seks s dvojicom – otkrila je detalje jedna od devojaka iz sveta prostitucije.

Cure iz tog sveta misle da su uspele kada snime pesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu priležnice bogatog sportisteili tajkuna. S takvima obične izdrže nekoliko meseci, a oni kontrolišu svaku minutu njihovog života. Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati fudbaler i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j….o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5000 evra, a sa mnom je trebala ići još jedna dogovorena devojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti velik novac. Prava elitna prostitutka u godini može zaraditi doslovce koliko poželi, zavisno koliko je frajera pregazi priča devojka pojašnjavajući kako deo zarade od prostituisanja odlazi makrou.

Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Niti jedna od njih ne želi zaista pevati, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živeti. Skupa odeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sastav životnih vrednosti poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje odevaju i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne bira. Najčešće su to cajkaške rupe s narodnjacima, pune mafije i ološa… – ispričala je ona.

Izvor: express.hr
Foto: Twitter/Meri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter