PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Zašto muškarce uzbuđuje seksi veš?

 

  Zašto muškarci vole da vide žene baš u seksi vešu?

Verovatno su vam fioke pune negližea i seksi kompletića, ali evo šta muškarci ustvari misle o tome. Muškarci su vizuelna bića, ali da li se isplati investirati u seksi donji veš?

Samo za njega

Mnoge žene nose seksi donji veš samo zato da bi ga partner mogao skinuti, odnosno da bi mu ukazala čast i pokazala da je to njen poklon njemu. Muškarac tada zna da je seksi veš kupljen samo za njegove oči i to ga čini posebnim.

Poput afrodizijaka

U današnjim vremenima kada svi imaju brojne obaveze često se dešava da je seks u drugom planu. Ipak, ukoliko želite da se poigrate sa svojim dragim i tokom naporne radnje nedelje, seksi donji veš će vam svakako pomoći da se rasplamsaju strasti i podigne libido.

Seksi veš za seksi ženu

Muškarcima se najviše sviđa kako žena izgleda u seksi vešu. Osim toga, kad ga žena nosi, ne samo da izgleda seksepilnije, nego se tako i oseća. Ovakav veš podiže samopouzdanje pa ćete samim tim i svom dragom delovati izazovnije.

 

 

Šta odabrati?

Nekim muškarcima je najizazovniji crni donji veš od kože ili čipke. Drugi vole svilen, a nekima je omiljena providna čipka. Saznajte šta to vaš partner voli ili još bolje - idite zajedno u šoping!

Savet za kraj

Ujutro, pre nego što svako krene na svoju stranu, obucite seksi veš i pokažite partneru šta ga čeka kad se uveče vidite. O tome ćete oboje razmišljati ceo dan i eto odlične predigre.

 

Opusteno
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost