Izvor:
22.03.2019 u 21:57
0

STVARI ZBOG KOJIH MUŠKARCI „GUBE GLAVU“: Nećete verovati kada pogledate spisak!

Upravo je seksepil nešto za šta se većina muškaraca “hvata” kada treba da okarakterišu ženu, i za čim većina dama žudi i na čemu potencira. No, kada se sve sabere, ispostavlja se da je ženska seksualnost često povezana i sa nekim pomalo netipičnim stvarima, koje na prvi pogled možda nisu tako seksi, ali ipak neverovatno uzubuđuju muškarce.

Svaki pripadnik jačeg pola ima specifični “spisak” osobina koje voli da vidi i oseti na ženi, ali – s druge strane – tu su i univerzalne sitnice koje muškarci primećuju na ženama.

Dakle, kada bi morali da izdvoje osam karakteristika zbog kojih su žene fantastične i zbog kojih “gube glavu”, a nisu senzualni pokreti, pune usne ili raskošni dekolte, to bi bilo sledeće:

1. Način na koji hoda
2. Način na koji gleda u muškarca
3. Samopouzdanje koje ima dok radi ono što voli i što je ispunjava
4. To što pomaže ljudima kojima je to potrebno
5. To što ima strast i energiju
6. To što “podgreva” želju muškarca da bude bolji i napreduje
7. Način na koji ih sluša
8. To što ume da podeli sa onima koje voli

Lepota i Zdravlje
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter