Izvor:
24.03.2019 u 15:25
0

3 STVARI KOJE NE SMETE RADITI PRE S*K*A: Žene obratite pažnju na ove navike!

Seks je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno uživati. No postoje neke navike koje ga mogu pokvariti ili pak izazvati neželjene posledice nakon seksa. Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebale raditi pre seksa.

1. Depilirati se

Planirate li provesti vruću noć s partnerom, za ovaj trenutak trebali bi se pripremiti par dana pre, barem što se depilacije tiče. Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomernom znojenju.

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osetljiva područja od depilacije vrlo lako se mogu upaliti. Sličan efekat ima i vežbanje nakon depilacije, zato se pripremite na vreme.

2. Popiti lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistamina deluju tako da opuštaju telo. No ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluznicu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne šupljine pa tako i s vašim intimnim područjem.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i s orgazmom, što znači da će žene tada puno teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca. Isto vredi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

3. Trpeti odlazak u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osećate potrebu za odlazak u toalet i mokrenjem, nemojte trpeti.

Naime, mehur je smešten vrlo blizu vagine i svaki pritisak na isti itekako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko ugodan i opušten.

Isto tako, ako vam se urinira tokom seksa mokraćni kanal i mehur su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale mehura uzrokovane seksom puno veća.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter