Izvor:
01.04.2019 u 20:30
0

UVEDITE PROMENE: Posle ovoga ćete biti 100 puta bolji u krevetu!

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi celim telom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

Većina ljudi koristi pravilo „tiho i brzo“ kada je u pitanju seks. Mnogi su jednostavno naučeni da budu tihi i da završe sa seksom što je brže moguće – a to je najveća greška koju možemo da napravimo.

Razlog za ovo možda leži u mladosti, kada je samozadovoljavanje bilo nešto što smo morali da krijemo. Međutim, istina je da pravljenje zvukova tokom seksa čini nešto magično. U slučaju da te zvukove počnemo da proizvodimo i pre nego što se stvari zahuktaju, obostrano uživanje je zagarantovano.

Kada dozvolimo zvuku da uđe u naš život, senzualno zadovoljstvo se širi celim telom. Ono se budi i pojačava naše seksualno uzbuđenje.

Izvucite maksimum iz vašeg vođenja ljubavi uz ove savete:

1. Eksperimentišite sa zvukovima čak i pre nego što počnete da se osećate uzbuđeno. Probajte da dozvolite zvuku da postane početak seksualnog uživanja, a ne samo njegov sporedni proizvod.

2. Pokušajte da vidite da li dodavanje orgazmičkih zvukova uzbuđuje vašeg partnera. Kladimo se da će poludeti od sreće.

Seksi zvukovi mogu dodatno ohrabriti partnera. U isto vreme navijate za njih i uzbuđujete ih. Seksi zvukovi su seksi. A kada pravimo srećne seksi zvukove tokom seksa, to partneru stavlja do znanja da uživamo u njegovom dodiru i veštini.

3. Seksi zvukovi pomažu nam da izađemo iz glave i prepustimo se telesnom zadovoljstvu. Oni umiruju naš um i prestajemo da razmišljamo. U seksu su ključna osećanja, a seksi zvukovi nam pomažu da ostanemo u trenutku erotske povezanosti.

Izvor: Ženskikutak.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter