Izvor:
03.04.2019 u 08:48
0

JEDNO PITANJE ĆE VAM UNISTITI ŽIVOT: Zašto muškarci ne žele da nose kondome?

Uzbudljiv trenutak u spavaćoj sobi može splasnuti u sekundi čim se postavi pitanje: "Imaš li kondom?".

Žene su te koje će češće postaviti pitanje, dok ga muškarci maksimalno izbegavaju. Međutim, stručnjaci tvrde da i devojke podjednako mrze da postavljaju to pitanje i pitaju se zašto žene gotovo uvek treba da budu odgovorne kada je o tome reč.

Ne smemo zaboraviti kako nekorišćenje kondoma sa sobom nosi rizik od polno prenosivih bolesti. Porast broja određenih infekcija može se pripisati opadanju upotrebe kondoma – tvrde stručnjaci sa australijskog univerziteta.

Ne bi trebalo da jedna osoba u vezi brine o tome više od druge. I muškarci i žene treba da preuzmu odgovornost za siguran seks. Međutim, čini se da devojke još uvek nose veći deo tereta jer su muškarcima kondomi "nezgodni". Ipak, vreme je da nauče da su kondomi deo života, bitni za njihovu sigurnost i da treba da naviknu na njih.

Cosmopolitan
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter