Izvor:
19.04.2019 u 18:20
0

ON NIJE PRAVI ZA TEBE: 9 znakova koji vam to otkrivaju!

Sklona si idealizovanju svog partnera i često ne vidiš njegove greške? Od trenutka kada si ga upoznala gledaš svet kroz ružičaste naočare sa leptirićima u stomaku? Ako primetiš na njemu ove znakove, dobro razmisli hoćeš li moći biti srećna sa njim i da li je on tvoja srodna duša…

1. Ne želi da te upozna sa svojim prijateljima

Već si ga upoznala sa gotovo celim svojim društvom, ali ti još uvek nisi upoznala nijednog njegovog prijatelja. Nije da nisi imala priliku, nego je u nekoliko situacija čak i izbegao da te upozna sa svojim društvom.

2. Ne odvaja se od svog mobilnog telefona

Imaš li često osećaj da vas je troje ili više u društvu dok ste vas dvoje “sami”? Dok je s tobom, neprestano se dopisuje i proverava društvene mreže. Dok pregleda objave na Facebooku i Instagramu, tebe uopšte ne sluša. Nije vredan tvog vremena i truda.

3. Stalno ti priča o dogodovštinama sa bivšim devojkama

Ovo je jako loš znak na početku veze. Ako priča o svojim avanturama, možda si mu i ti samo jedna u nizu. Očigledno je da je iskompleksiran, nesiguran i željan dokazivanja. Spominje li često bivšu djevojku koja ga je povredila i pred tobom govori o njoj ružno, velika je verovatnoća da je još uvek nije preboleo i da mu ti služiš samo za utehu.

4. Ne može sam da donese ni jednu odluku

To je znak velike nezrelosti. Ako ne može da odluči gde ćete izaći, šta ćete raditi, šta želi trenirati i čime se želi baviti, kako će se uopšte suočiti sa ozbiljnim životnim odlukama i problemima koji će vam se naći na putu?! Ako njegove odluke moraju odobriti njegovi prijatelji, mama, tata, sestra ili brat, u velikom si problemu!

5. Više te kritikuje nego što te hvali

Ako je već sada pun primedbi i kritika dok ste još uvek u fazi kada sve treba biti “med i mleko”, šta će onda tek biti za nekoliko meseci?! Nemoj mu tražiti opravdanja i misliti da ga možeš promeniti (ljudi se ne menjaju preko noći). Razmisli koje osobine, navike i mane možeš da prihvatiš, a koje ne možeš. Njegovo ponašanje trebalo bi te inspiriše da postaneš bolja i srećnija osoba.

6. Ne govori ti ništa o sebi

Još uvek ti je potpuno zatvorena knjiga. Ne znaš ništa o njegovoj prošlosti, ne znaš njegove stavove o bitnim pitanjima, a ima i rezervisane reakcije.

7. Objavljuje dnevno pet selfija

Ako nije zbog posla, razmisli treba li ti takva osoba. Razlog takvog ponašanja najverovatnije je tuga ili nesigurnost ili si samo naletela na narcisa. Više vremena i energije troši na svoj izgled nego na tebe i vašu vezu. Sviđa li ti se “frajer” koji ima više kozmetike od tebe?

8. Zaboravlja sve što mu kažeš o sebi

Ne pamti ništa što mu ispričaš o svojoj svakodnevici, porodici, prijateljima, o tvom kućnom ljubimcu. Ne priča ti o sebi i ne zanima ga šta se kod tebe događa, a to ti sve govori koliko mu je stalo do tebe i do vaše veze.

9. Puno kaže, ali malo uradi

Obećava ti brda i doline, ali kada treba nešto konkretno napraviti – izgovori, izgovori, izgovori… On je onaj tip “reči, ne dela”, umesto obrnuto.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter